IndaFotó képek

Mondd ki

Timy vagyok. 21 éves. Az IWIW-en vannak még képeim. Keress rá Timy becenévre. msn mtimy88 kukkac windowslive.com, a levcímem ugyanez csak gmail Puszy mindenkinek oda, ahova megérdemly :)

Szellemi törpék

2009.04.14. 23:15 Timy88

 Ezt most olvastam az indexen és szerintem nagyon fontos dologról van benne szó:

 

Korlátozta a véleménynyilvánítást a magyar állam

 

http://index.hu/belfold/2009/04/14/korlatozta_a_velemenynyilvanitast_a_magyar_allam/?rnd=299

Végülis arról van szó, hogy tudni akarták hogy egy országgyűlési képviselő milyen beadványt adott be valamikor. Erre az alkotmánybíróság ezt megtagadta nevetséges indokokkal. Persze mivel Magyarországon volt az első per, ezt elvesztették. Egy nemzetközi bíróság kellett ahhoz, hogy ezeknek a sokat tanult, nagyon demokratikus alkotmánybíráknak megmondják, amit minden óvodás is tud, hogy az, hogy egy nép megbízott vezetője mit mond, az igenis a népre tartozik.

Ez nem pártállásfüggő. Azt gondolom a demokráciáért és az elért szabadságjogokért küzdeni kell és ki kell állni értük. Mert jön egy szellemi törpe és megpróbálja eltiporni az embert. És erre nem csak magas szinten, hanem a mindennapokban is szükség van. Ki kell állni másokért és magunkért is, ha látjuk, hogy a demokráciát sárbatiporják. 

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://monddki.blog.hu/api/trackback/id/tr801065657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

urban_camouflage 2010.11.15. 22:49:06

A képeid nagyon szépek, viszont érdekelne a véleményed a napjainkban történő intézkedésekről, te vajon milyennek látod ezek esetleges kimenetelét?
süti beállítások módosítása