IndaFotó képek

Mondd ki

Timy vagyok. 21 éves. Az IWIW-en vannak még képeim. Keress rá Timy becenévre. msn mtimy88 kukkac windowslive.com, a levcímem ugyanez csak gmail Puszy mindenkinek oda, ahova megérdemly :)

Heil Hitler és 88 kapcsolata

2009.04.08. 21:06 Timy88

Egészen hihetetlen dologra döbbentett rá Marci. Köszönet érte és puszy! Elmondta, hogy a 88 egy náci titkos jelzés, mely az angol ABC nyolcadik betűjével játszva HH-t vagyis éljen Hitlert jelent.

Erre soha nem gondoltam volna, hogy a születési évem miatt ilyesmit is érthet valaki a levelezési címem vagy a netes nevem miatt. Döbbenetes.

Számomra teljes mértékben elfogadhatatlan mindenfajta megkülönböztetés, mely adott embert hovatartozása, neme, kora, hite, bőrszíne alapján megítél. Az emberi sötétség legaljának tartok mindenfajta ezzel kapcsolatos, ezen alapuló támadást.

Én azt gondolom, a rasszizmus azt jelenti, hogy adott embereknek nincs elég képzelőerejük. Hiszen csak abba kellene belegondolniuk, hogy az az élet, melyet éppen vezetnek, vajon hogyan változna, ha hirtelen esetleg a kisebbséghez tartoznának...

Néhány kép arról, mit is tettek gyerekekkel azok, akiknek legfőbb mentsége ez volt: "Nem vagyok fajgyűlölő, csak a zsidókat utálom."

Ha esetleg elhagyja a szádat az a mondat, hogy "Nem vagyok fajgyűlölő, csak a cigányokat utálom." Gondolj ezekre a képekre. Arra, hogy az ideológiád ide vezethet. Gondold át mihez is asszisztálsz!

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://monddki.blog.hu/api/trackback/id/tr571054656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bockó · https://muslimstatistics.wordpress.com/ 2009.07.18. 09:39:28

Ez egy érdekes kérdés. Németország azon igyekezete, hogy kitakarítsa a zsidókat - ez egyébként Egyiptommal kezdve számos országban jelen volt a történelem során, talán nem véletlenül :) - azt eredményezte, hogy nemsokára muszlim állam lesz (a kiesett munkaerőt török vendégmunkásokkal pótolták), és a zsidók is maradtak. A sária törvénykezés pedig vissza fogja vetni Németországot (és Hollandiát, Franciaországot, Angliát stb) a középkorba. (Tudod, a nők, zsidók, melegek és általában minden nem-muszlim alsóbbrendűek, kellemes vallás.)

Ugyanakkor, ha megvizsgálod a demográfiai viszonyokat Magyarországon, kiderül, hogy 10-20 év múlva cigány többség lesz itt is (épp emiatt aggódnak ezek az emberek, akikről írsz). A cigányok pedig rendelkeznek öntudattal, nem érték még el a liberalizmusnak ezt a fokát, és megkülönböztetik magukat a magyaroktól. És megítélhetsz minden embert, akivel találkozol a tettei meg a gondolatai alapján, de állami szinten csak a statisztika marad - amit persze szinte lehetetlen elkészíteni, mert személyes bevallás alapján működik, így annak híján csak egyfajta kollektív tapasztalat, ami az EU parlamenti és a 2010es választásokon is meg fog jelenni.

Szóval, kicsit sokat írtam feleslegesen, amit eredetileg mondani akartam, hogy azt még nem láttuk, a liberalizmus hova vezet - én mindenesetre kiváncsi vagyok.

Timy88 2009.10.25. 14:32:18

Köszönöm a hozzászólást, picit más szemszögből :)

A liberalizmus számomra nem jelenti azt, hogy az elnyomást - nők másodrangú emberek - vallási tolerancia nevében eltűrje bárki is.

Az európai országok természetesen nem fognak muszlim törvényeket bevezetni :) - ez demagógia.

De természetesen megértem ha vannak, akik féltik az európai értékeket. Ez az óvatosság lesz az, ami miatt megmaradnak - szerintem :)

Bockó · https://muslimstatistics.wordpress.com/ 2009.10.29. 12:06:03

@Timy88: Cáfolnám, nem demagógia volt, pusztán egy megalapozatlan állítás. Esetleg megalapoznám:

www.timesonline.co.uk/tol/comment/faith/article4749183.ece

Annak pedig, hogy az európai - vagy bármilyen nemzeti - értékek fennmaradjanak, két feltétele van. Egyrészt demográfiai, vagyis hogy ne haljon ki a populáció, másrészt, hogy az értékek, amiket a közoktatás megpróbál belenevelni a gyerekekbe, ne erodálódjanak, mondjuk a liberális média által. Gondolj bele: az iskolában arra tanítanak, hogy szeresd a hazát, közben mindenhol azt hallod, hogy minden nép, faj és vallás egyenrangú, vagyis nincs okod a saját néped jobban szeretni, mint bármi mást. Szerintem ez egy kicsit ellentmondásos. Nem akarok állást foglalni, hogy melyik jobb vagy működőképesebb, csak furcsa.

Még valami: www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU

Timy88 2009.11.07. 15:21:44

A zene tetszett :) Akik azzal foglalkoznak, hogy a jövőt megjósolják, gyakran esnek abba a hibába, hogy a trendeket úgy ahogy van, ráhúzzák a következő jónéhány évre. Ezekből a jóslatokból hiányzik az, hogy bizony változások is történnek.

Én úgy gondolom, hogy nem csak a muszlim kultúra hat a mienkre, hanem mi is a muszlim kultúrára (persze lehet kínai, vietnámi stb. is)

Én úgy gondolom, ha egy másik kultúra/ország képviselői megjelennek közvetlen környezetemben, akkor az nem fenyegetés, hanem egy híd a két világ között.

Természetesen itt nem arra gondolok, ha a "kínai/muszlim stb." maffia megjelenik, akkor azt hídnak tekinteném :)

rexter 2011.08.08. 21:47:22

@Timy88: dehogynem fognak bevezetni muszlim törvényeket. Idő kérdése, maximum 20 év. Tudod micsoda ma Amszterdam polgármestere? Egy bevándorolt muszlim. Hollandiában... Ha jársz néha nyugaton, anglia, Németország, Franciaország, Hollandia, Belgium, láthatod hogy elképesztően sok már arra a muszlim, igen komoly társadalmi változások vannak és feszültségek. Gondolj csak bele, egy negyed "elmuszlimosodik" bezár a sarki jókis angol kocsma mert nem isznak alkholot (csak sutyiban) és helyette lesz török kebab vagy mecset. ennek nem örül az addig ott élő fehér lakosság. Vagy tudod mi az a "halal" étel? muszlim módra leölt állatokbók készült étel. Ma már egyre több iskolában két menü van "halal" és nem halal. A muszlim kis paki gyerekek sorban állnak a "halal" kajáért, az angolok meg a másikért. Szerinted ez nem vezet feszültséghez? Dehogynem. De ez van. Már most most többen vannak mint náunk arányaiban a cigányok, és legalább ugyanennyire szaporodnak is.
Csak mondom.
süti beállítások módosítása