IndaFotó képek

Mondd ki

Timy vagyok. 21 éves. Az IWIW-en vannak még képeim. Keress rá Timy becenévre. msn mtimy88 kukkac windowslive.com, a levcímem ugyanez csak gmail Puszy mindenkinek oda, ahova megérdemly :)

Seggberúgás :) aka Kick Ass

2010.06.19. 15:12 Timy88

Ma megnéztem a fylmet és ymádom! Izgalmas, pergő, humoros és persze szokás szerynt könnyek szöktek a szemembe. Majdnem megnéztem mégegyszer azonnal. A zene is szuper. 10 pontot adtam rá IMDB-n.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://monddki.blog.hu/api/trackback/id/tr22093735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SShadow · http://www.poet.hu/szerzo/Sshadow?r=1 2010.11.06. 15:36:36

Hát nem rossz film, de azért túlzás, hogy egymás után kétszer meg akarja nézni az ember :)
Az alap sztori nem túl nagy szám, a kivitelezés már egész jó, az önjelölt lúzer aki úgy néz ki a hősjelmezébe mint aki az alsógatyáját a fejére húzta elég béna szegény, de azért nem lehet nem kedvelni, mert elvei vannak. A kislány aki meg úgy kaszabolja az embereket mintha csak a játszótéren ugrálókötelezne, hát ő elég jól meg lett csinálva ... az első jelző ami eszembe jut róla, hogy aranyos :D
süti beállítások módosítása