IndaFotó képek

Mondd ki

Timy vagyok. 21 éves. Az IWIW-en vannak még képeim. Keress rá Timy becenévre. msn mtimy88 kukkac windowslive.com, a levcímem ugyanez csak gmail Puszy mindenkinek oda, ahova megérdemly :)

Elfelejtett

2009.04.01. 20:47 Timy88

Lehet nem te vagy az első neki, vagy az utolsó, vagy nem az egyetlen. Szeretett mást, mielőtt téged szeretett volna.
De ha most szeret, akkor számít bármi más? Nem tökéletes - te sem vagy az és lehet hogy ketten együtt soha nem lesztek tökéletesek... de ha meg tud nevettetni, ha rá tud venni hogy még egyszer gondold át és ismerd be, hogy emberek vagytok és követtek el hibákat... akkor tarts ki mellette és nyújtsd azt, amit tudsz. Talán nem fog a nap minden pillanatában rád gondolni, de neked adja azt, amiről tudja, hogy összetörheted - a szívét. Ne bántsd tehát, ne akard megváltoztatni, ne elemezd és ne várj tőle többet mint amit adni tud. Mosolyogj ha boldoggá tett és mondd el neki ha mérges vagy rá és hiányold, amikor nincs veled.
 

 

 

Ha idősebb leszek és a lányom megkérdezi ki volt az első szerelmem az életben, nem akarok egy régi fotóalbumot előhúzni, hanem a kezemmel rá akarok mutatni.

Ha a szerelem a bajod. Semmi nem oldja meg.

Mindig légy vidám. Nem tudhatod soha ki lesz szerelmes a mosolyodba.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://monddki.blog.hu/api/trackback/id/tr791040518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

potha 2009.04.02. 17:31:56

Ez nagyon-nagyon igaz ^^

Tetszett ^^
süti beállítások módosítása