IndaFotó képek

Mondd ki

Timy vagyok. 21 éves. Az IWIW-en vannak még képeim. Keress rá Timy becenévre. msn mtimy88 kukkac windowslive.com, a levcímem ugyanez csak gmail Puszy mindenkinek oda, ahova megérdemly :)

Maszturbálási tippek lányoknak - negyedik rész

2009.03.28. 17:58 Timy88

Anális kényeztetés

A végbélnyílás nagyon érzékeny testrészünk. Sok sok feszültség és bizony sok gyötrelem forrása lehet, ezért hát néha adhatunk neki egy kis gyengéd kényeztetést. Ne legyenek előítéleteink, nagyszerűen elszórakozhatunk vele. Mielőt bármibe is belekezdenénk, győződjünk meg arról, hogy bőven használjunk valamilyen síkossá tevő kenőcsöt és bármit is dugunk bele, könnyen kihúzható legyen, vagyis legyen a te oldaladon fogantyú rajta!

Először csak fedezd fel az ujjaiddal, csiklandozd, érezz rá. A végbélnyílás és a vagina közti rész különösen érzékeny mindenféle kényeztetésre. Amint magabiztossá válsz, próbálhatsz apró szilikonos gömböcskét finoman illesztgetni. Természetesen semmit ne erőltess, csak addig csináld amíg élvezed. A szilikonos dolgok higéniás szempontból is jók, mert könnyű tisztítani őket utána.

Talán mondanom sem kell, hogy mindig légy tiszta ott alul - főleg ha ilyet csinálsz. Ha otthon tartózkodsz, egyszerűen csapnál megmosakodsz. Külföldön van direkt erre a célre fürdőszobai berendezés (nem jut eszembe a neve).

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://monddki.blog.hu/api/trackback/id/tr571031672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hulyemagyar 2009.04.01. 08:18:40

Bidé a becsületes neve ennek a fürdőszobai okosságnak.

Timy88 2009.04.01. 20:49:06

Az lesz az. Nekem is eszembe jutott, csak annyira hasonlít a "budi" szóra, hogy azt gondoltam, hogy azért :)

hulyemagyar 2009.04.02. 08:50:42

Az nem baj, ha az ember esetleg a neveket keveri. A gond ott kezdődik, ha a rendeltetésüket cseréli fel. :)
süti beállítások módosítása