IndaFotó képek

Mondd ki

Timy vagyok. 21 éves. Az IWIW-en vannak még képeim. Keress rá Timy becenévre. msn mtimy88 kukkac windowslive.com, a levcímem ugyanez csak gmail Puszy mindenkinek oda, ahova megérdemly :)

Maszturbálási tippek lányoknak - második rész

2009.03.23. 20:48 Timy88

Klitorisz izgatása

Használhatod a kezedet, ujjaidat, ujjperceidet, a zuhanyrózsát, folyó vizet, vibrátort. Hozzádörgölőzhetsz egy tárgyhoz. Ez mind mind izgatja a klitoriszt. A klitorisz az a szervünk, mely kizárólag szexuális örömszerzésre szolgál. Az a hely, amiről tudni kell. Vannak lányok akik a g pontra esküsznek, de vannak akik képtelenek bármilyen orgazmusra, ha a klitoriszukat nem izgatják.

És vannak lányok akik klitorisza olyannyira érzékeny, hogy egészen addig hozzá sem lehet érni, amíg igazából izgalomba nem jönnek. És persze sokfajta módon lehet a klitoriszt izgalomba hozni.

Az ujjaidat vagy a kezed dörgöld hozzá, vagy óvatosan ütögesd meg, vagy esetleg csípd meg. A klitorisz környékét is dörgölheted. Nyerő ötlet ha a klitorisz körüli bőrt dörgölöd hozzá. Ezzel nem közvetlenül izgatod. A klitorisz olyan, mint egy pici pénisz, bár sokkal sokkal érzékenyebb. Szóval fogd meg és dörzsöld, mintha egy pénisz lenne. Ami fontos, hogy használj valamilyen síkossá tevő anyagot, mert csupán száraz kézzel csinálni egyáltalán nem oké - tapasztalat :)

A zuhanyrózsa masszáló hatása is csodálatos. Ha olyanod van, ahol a víz sebességét, erejét szabályozhatod, az a legjobb. Egy állandó, szelíd sugár, majd egy erősebb, intenzívebb zuhanyzás nagyon izgató. Igazából már attól beizgulok, ha rágondolok :). Amire figyelned kell, hogy a vaginába ne zuhanyozz bele túl erős sugarat hosszú időn keresztül,mert buborékok képződhetnek tőle a véredben. Ez nem tudom hogy hogy lehet, de doktornőtől hallottam, tehát úgy van.  És ha már a kádban vagy, akkor nyugodtan csússz alája a csapnak és tartsd oda, nagyon kellemes!

Szeretem a szexuális játékszereket. Szinte bármelyik érdekes lehet, amelyik vibráló, izgató hullámokat kelt. Több vibrátorom is van, de az egyik kedvencem az, amelyiknek a végén pici pingponglabdaszerű fej van, mely eltérő erősségekkel vibrál. Persze ez hangulatfüggő melyiket használom.

Ha a vibrátort közvetlenül a klitorisz fölé tartod, azzal éred el a legerősebb vibráló hatást. A klitorisz rendkívül érzékeny, ezért lehet a környéken csinálni, a vulvánál, a vénuszdombon, a végbél környékén, a végbél és a vagina között. Úgy vettem észre, hogy a vagina alsó része nagyon érzékeny a vibrálásra. Ha a vibrációt túl erősnek érzed, rakj oda egy törülközőt, vagy szalvétát közéd és a vibrátor közé. Az is jó, ha a klitoriszra rakod az ujjad és az ujjadra a vibrátort. Ez nagyon jól enyhíti a túl erős vibrálást.
 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://monddki.blog.hu/api/trackback/id/tr391021051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hulyemagyar 2009.03.24. 07:27:28

Illusztrációnak dobhatnál fel pár privát videót illetve képet. Felpörögne a blog...

Timy88 2009.03.24. 09:50:42

@hulyemagyar: Ez kedves humor :) Megnevettettél :)

hulyemagyar 2009.03.24. 12:21:32

@Timy88: Nem is a bántás volt a szándékom!
Én azért rendszeresen benézek. Hátha! ;)
süti beállítások módosítása