IndaFotó képek

Mondd ki

Timy vagyok. 21 éves. Az IWIW-en vannak még képeim. Keress rá Timy becenévre. msn mtimy88 kukkac windowslive.com, a levcímem ugyanez csak gmail Puszy mindenkinek oda, ahova megérdemly :)

Maszturbálási tippek lányoknak - első rész

2009.03.22. 21:12 Timy88

Nincs jó vagy rossz módszer arra, hogyan csináld. Addig amíg kellemes és jó, és nem károsítod meg magad, addig minden rendben. A cél az örömszerzés önmagunknak és mindegy hogy jutsz el odáig. Szóval ez elsősorban nőknek szól, olyanoknak, akik kíváncsiak a maszturbálásra, de nem tudják hogyan kellene elkezdeniük.

Először is keress egy biztonságos, kellemes környezetet önmagad számára. Ha használsz valami játékszert is, akkor készíts ki valamilyen síkosítot a játék közelébe. Személy szerint én szeretek erotikus történeteket használni, de nem a hosszú regényeket, love story-kat, hanem a rövid, mocskos történeteket :) Ezekkel a történetekkel elég hamar eljutok a cselekményhez és könnyen elképzelem gondolatban is a környezetet meg azt hogy mi fog történni a testemmel és utána már azonnal saját magam kedvére tehetek. Ezek a történetek könnyen eljuttatnak a fantázia világába és könnyen elfelejtkezem mindenről magam körül. Ha nincs ilyen könyved, nézz körül könyvesboltban, akár bele is olvashatsz.

Szeretem az erotikus filmeket is. Előnye, hogy mindkét kezem szabad ilyenkor és szabadon vándorolhat, míg könyvvel a kézben csak egyik kezem szabad. Néhány történet teljesen beszippant a fantáziavilágába és ilyenkor az erotikus jelenetek még intenzívebbek, még jobbak. Szeretem hallani a szex hangjait is, ahogy a színészek, színésznők nyögdécselnek meg becézik egymást. Ettől tényleg beindulok :)

Ha egy régi szeretkezésre indulsz be, akkor kapcsolj be valami zenét, hogy a gondolataid ott maradjanak és ne kalandozzanak el. Nekem is van néhány nagyszerű emlékem, de maszturbálás közben inkább nem arra gondolok, bár élénken fel tudom idézni őket. Szóval ez a fajta képzelődés nem az én stílusom, de lehet hogy neked pont bejön. A lényeg, hogy amitől beindulsz, azt kezdd el csinálni.

Folytatás következik...


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://monddki.blog.hu/api/trackback/id/tr571018859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hulyemagyar 2009.03.23. 09:34:12

Szia!

Arra kérnék tippet, hogy milyen módon lehet ezt a gyönyörű lányt meghódítani? :)
süti beállítások módosítása